randombonuskaart.nl

Jouw bonuskaartBonuskaart ID: 618

Voor wie is deze website bedoeld?

RandomBonuskaart.nl stelt zich tot doel om een ieder die daar behoefte aan heeft, een RandomBonuskaart streepjescode te tonen. Wat je ermee doet moet je helemaal zelf weten.

Ik krijg een kaart te zien die me niet bevalt. Wat nu?

Als je een kaart ziet die je niet bevalt, om welke reden dan ook, denk aan (maar niet uitsluitend) teveel dikke spreepjes, te veel dunne streepjes, te veel witte streepjes, etc, voel je dan vrij om op 'andere kaart' te klikken, dan krijg je een andere. En nog een, en nog een.

Van welke supermarkt zijn jullie?

RandomBonuskaart.nl is niet gelieerd aan welke supermarkt in Nederland dan ook. En ook buiten Nederland hebben wij geen relatie met supermarkten. Het kan wel voorkomen dat 1 of meer van de makers van deze website eens boodschappen bij een supermarkt doet of deed.

Waarom staan er meer witte / zwarte streepjes dan witte / zwarte?

Om iedere vorm van racisme te vermijden bouwen we alle codes op uit evenveel witte als zwarte streepjes. Sommige codes bestaan uit een on-even aantal streepjes, in dat geval is er een verschil van maximaal 1.

Ik ben een zebra en voel me aangevallen, wat kan ik doen?

Hoewel de doelgroep 'mens' is, verzoeken we zebra's die zichzelf herkennen in of aangevallen voelen door 1 van de codes contact op te nemen. Wij zullen deze discreet behandelen.

Ik heb een prachtige kaart gezien! Hoe zorg ik dat ik 'm niet kwijt raak?

Je kunt een kaart bookmarken, als je hem echt heel mooi vindt, of de betreffende kaart gewoon dagelijks even wilt bekijken. Mocht je na een poosje toch een andere willen? Even goeie vrienden!

Disclaimer

Eventuele schade die volgt uit het bekijken van kaarten via RandomBonuskaart.nl of ander gebruik van deze website, is voor eigen rekening. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld. Door op de knop 'andere bonuskaart' te klikken krijgt u een andere bonuskaart te zien. U kunt dit zo vaak doen als u zelf wilt. Wilt u een tijdje dezelfde bonuskaart gebruiken? Onthoud dan het ID van deze kaart. Het is onmogelijk om een bonuskaart te verwijderen uit onze database, tenzij deze foutief wordt bevonden. Je kan een foutieve kaart melden via de knop "Foutieve kaart melden".